Slijpen/polijsten

Om RVS verschillende uitstralingen te geven kan het geslepen of gepolijst worden. De vaakgebruikte afwerking is specialistisch werk. Er zijn kortweg drie uitstralingen voor RVS:

• Geslepen (slijpen)
• Mat (borstelen)
• Hoogglans (polijsten)

Uiteraard is er een verschil in mate van grofte bij elke variant en kan men het combineren. Bonsink RVS kan deze werkzaamheden ook op locatie uitvoeren!
 

Maatwerk

Bonsink RVS kan alles op maat maken. Wanneer er geen duidelijke tekening is bestaat de mogelijkheid dat onze medewerkers het inmeten of er wordt een levensechte mal gemaakt. Door deze mogelijkheden zal het ontwerp altijd feilloos in/op de locatie passen. Vooraf aan het project zullen wij u al onze mogelijkheden uitleggen.
 

Reparatie & onderhoud

Net met ieder object welke onderhevig is aan verschillende weersomstandigheden is onderhoud voor RVS erg belangrijk. Niet te vergeten een schade netjes en goed repareren verlengt de levensduur van het RVS aan boord. Voor zowel reparaties als onderhoud kunt u bij ons terecht. Velen zijn u al voor geweest waardoor we veel kennis “aan boord” hebben om uw klus te klaren. Zelfs als het een complex probleem is kunnen we meestal de juiste oplossing voor u realiseren.

“Stijlvol met staal (RVS)”

RVS

 

RVS jacht
 

Bonsink RVS T: +31 (0) 38 3866836
Stouweweg 15 F: +31 (0) 38 3868221
Zwartsluis E: info@bonsink-yacht-painters.nl
Zie ook:
www.bonsink-jachtbetimmering.nl
www.bonsink-yacht-painters.nl